top of page

For aller siste gang setter duoen Chris og Michael ut på sitt største oppdrag hittil i karrieren. Dersom de lykkes har de en formue i vente, men er det ustabile vennskapet deres sterkt nok til å holde ut hele veien? Gjennom denne kortfilmen følger vi to «partners in crime» gjennom en uforutsigbar og farlig prosess, med ett felles mål. Men hva betyr mest av vennskap og uendelig rikdom?

Rounded.png

Filmplakat (Jacob Bolin Lund)

Oppgave:

Gruppeoppgave:

Dere skal lage en kortfilm (fiksjon) som skal være på mellom 5-8 minutter inkludert titteldesign og rulletekst. Temaet og sjanger er valgfritt. Dere kan også blande sjangere, men må redegjøre for det i egenvurderingen.

Målgruppe er egendefinert og må gjøres rede for i prosjektbeskrivelsen. Planlegging (synopsis, manus,

storyboard, prosjektbeskrivelse) og filming er gruppearbeid. Dere må bruke musikk som er tilgjengelig og som ikke rammes av opphavsrett. Redigeringen (inkludert titteldesign) og refleksjonen er individuelt.

Tilbakemelding fra lærer: Du har levert en film av svært god teknisk kvalitet, som treffer målgruppa godt. Dramaturgien sitter, og alle virkemidler du har valgt bygger opp under denne. Lydmatchen i scenen på vei til banken er ikke helt 100%, og i scenen i "planleggingsrommet" glir bildet litt inn og ut av fokus, antakeligvis pga ujevne lysforhold - lysstoffrør gir vanskelige filmeforhold. Likevel fungerer det godt i filmen, fordi det skaper en form for realisme. Men du kunne gjerne skrevet litt mer om det i egenvurderingen din. Ellers har du gjort en strålende jobb, både i pre-produksjon, produksjonen, redigeringen og i egenvurderingen.

Titteldesignet fungerer godt, og du har også forklart og begrunnet på en god måte.

Karakter: 6

Tilbake.png
bottom of page